Başkan Taban’dan Maça Davet

<p>İnegöl Belediyesi Halkımızın Hizmetinde</p> İnegöl Belediyesi Halkımızın Hizmetinde
İnesmek Mutfağı İle Lezzetli Yemekler Yapın
<p>Belediyecilik Hizmetlerine Evinizden Ulaşabilirsiniz</p> Belediyecilik Hizmetlerine Evinizden Ulaşabilirsiniz
<p>Yaya Üst Geçidi İçin Çalışmalar Başladı</p> Yaya Üst Geçidi İçin Çalışmalar Başladı
<p>Başkan Taban’dan Temizlik Çalışanlarına Özel Teşekkür</p> Başkan Taban’dan Temizlik Çalışanlarına Özel Teşekkür
<p>İnegöl’de Hizmet Seferberliği Devam Ediyor</p> İnegöl’de Hizmet Seferberliği Devam Ediyor
<p>Huzurevinde Üst Düzey Koronavirüs Tedbirleri</p> Huzurevinde Üst Düzey Koronavirüs Tedbirleri
<p>Çözüm Merkezi Halkımızın Hizmetinde</p> Çözüm Merkezi Halkımızın Hizmetinde
<p>Küçük Spiker Betül’den Başkan Taban’a Ziyaret</p> Küçük Spiker Betül’den Başkan Taban’a Ziyaret
<p>İnegöl Belediyesinden Maske Seferberliğine Dev Destek</p> İnegöl Belediyesinden Maske Seferberliğine Dev Destek

Başkan Taban’dan Maça Davet 23/01/2020 14:22

İnegöl Belediye ve Belediyespor Başkanı Alper Taban, AXA Sigorta Efeler Ligi’nin 13. haftasında Cumartesi günü İnegöl Belediyespor ile Ziraat Bankası arasında İnegöl’de oynanacak olan voleybol maçına tüm ilçe halkını davet etti.
AXA Sigorta Efeler Ligi’nde bu hafta turuncu lacivertli temsilcimiz, ligin 13. Haftasında İnegöl’de Ziraat Bankası ile karşılaşıyor. Bu kapsamda 25 Ocak Cumartesi saat 16:00’da İnegöl İlçe Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak müsabaka öncesi, İnegöl Belediye Başkanı ve Belediyespor Başkanı Alper Taban bir açıklama yaparak seyirci desteği beklediklerini beyan etti.
TARAFTAR DESTEĞİ ÖNEMLİ
Açıklamasında İnegöl Belediyespor’a başarı dileklerini ileten Başkan Taban, maçlarda seyirci desteğinin önemine vurgu yaparak; “Takımımız bu hafta Ziraat Bankası ile karşılaşıyor. Maç İlçe Kapalı Spor Salonun’da olacak. Takımımıza başarılar diliyoruz. Her zaman vurguladığımız gibi taraftar desteği önemli. Bu yüzden ilçe halkımızı maçın heyecanını birlikte paylaşmaya davet ediyorum” açıklamasında bulundu.
ŞEHRİMİZ İÇİN HER ŞEYİN EN İYİSİ
Birlik ve beraberlik ruhunun sporda da önemli olduğunu belirten Taban, “ Şehrimiz her şeyin en iyisini hak ediyor. İnegöl her alanda başarılı, her alanda adından söz ettirebilecek güzel bir şehir. Elbette takımımız tüm maçlarına başarmak için çıkıyor. Bu anlamda daha iyisi adına her zaman çaba sarf etmemiz gerektiğine inanıyoruz. Ancak burada önemli olan birlik ruhumuz, aynı heyecanı paylaşabiliyor olmamız. Bu doğrultuda takımımıza başarılar diliyor, tüm ilçe halkımızı takımızı desteklemeye bekliyoruz” dedi.

<p>Başkan Taban’dan Maça Davet</p> <p>Başkan Taban’dan Maça Davet</p> <p>Başkan Taban’dan Maça Davet</p>