İş Yeri İhalesi (Cuma Mh Elektrik Sk No 4)

<p>Filistinli Mattar Ve İnegöllü Baktimur’un “Barış” Sergisi Müzede Görücüye Çıktı</p> Filistinli Mattar Ve İnegöllü Baktimur’un “Barış” Sergisi Müzede Görücüye Çıktı
<p>Belediye Personeline İş Güvenliği Eğitimi Verildi</p> Belediye Personeline İş Güvenliği Eğitimi Verildi
<p>Mevlana 745. Vuslat Yıl Dönümünde Anıldı</p> Mevlana 745. Vuslat Yıl Dönümünde Anıldı
<p>İnesmek’te Sağlıklı Beslenme Kursu Başladı</p> İnesmek’te Sağlıklı Beslenme Kursu Başladı
<p>Başkan’dan Voleybolculara Tatlı Süpriz</p> Başkan’dan Voleybolculara Tatlı Sürpriz
<p>Balık Tezgahları Denetlendi</p> Balık Tezgahları Denetlendi
<p>İnegöl Vatandaşın Fikirleriyle Güzelleşiyor</p> İnegöl Vatandaşın Fikirleriyle Güzelleşiyor
<p>Mesudiye Alt Geçidi Kamulaştırmaları Bekliyor</p> Mesudiye Alt Geçidi Kamulaştırmaları Bekliyor
<p>231 Ağaçlık Koruluk Hizmete Girdi</p> 231 Ağaçlık Koruluk Hizmete Girdi
<p>İnegöl Belediyespor Rolando Cepeda Abreu İle Anlaştı</p> İnegöl Belediyespor Rolando Cepeda Abreu İle Anlaştı

İş Yeri İhalesi (Cuma Mh. Elektrik Sk. No:4) 11/11/2016 11:32

İNEGÖL BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NDAN

1 –Belediyemize ait İlçemiz Cuma Mh. Elektrik Sk. No:4  24 ada, 10 parseldeki 18 nolu bağımsız bölüm olan işyerinin 3(Üç) yıllığına kiraya verilme ihalesi 15.11.2016 tarihinde, Salı günü saat 13;30’ da Belediye Encümen Salonunda Devlet İhale Kanunu’nun 35/a maddesi ( kapalı teklif usulü ) gereğince yapılacaktır.

2- Cuma Mah. Elektrik Sk. No:4 İnegöl 24 ada 10 parsel 18 nolu bağımsız bölüm İşyeri 3 yıllık muhammen kira Bedeli; (390.00.-TL.x36 ay=14.040,00.- TL. )14.040,00.-TL. +KDV ‘dir. Geçici Teminat Tutarı ; 421,20.-TL.’ dır.

3 – Teklifler  15.11.2016 tarihinde en geç saat 12:00’ye kadar  Emlak İstimlak Müdürlüğü (Kira Servisine) teslim edilecektir.

4 – İhaleye katılmak isteyen isteklilerden aşağıdaki şartlar aranır.

A ) İkametgâh Belgesi ( Muhtarlıktan )

B ) Nüfus Cüzdanı sureti ( Muhtarlıktan )

C ) Tebligat için Türkiye’de adres göstermek (Form ),

D) Bu şartnamede yazılı miktarda geçici teminat vermek, Borç ilişiksiz belgesi

E) Tüzel kişilerde ise, yukarıdaki şartlardan ayrı olarak, idare merkezlerinin bulunduğu yerden,

Siciline kayıtlı bulunduğu Dernekler masası, Ticaret ve Sanayi Odasından veya benzeri bir makamdan ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge ile tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsili yetkili olduklarını gösterir belgeyi vermek zorundadır.

5 – İhale ile ilgili şartname ve bilgiler mesai saatlerinde Belediyemiz Emlak İstimlak Müdürlüğü (Kira servisinden ) görülebilir. Şartname bedeli 20.00 TL’dir.