İş Yeri İhalesi (Cuma Mh Elektrik Sk No 4)

<p>Festivalle Kültürleri Buluşturuyoruz</p> Festivalle Kültürleri Buluşturuyoruz
<p>Kemal Kıvanç Elgaz İnegöl Belediyespor’da</p> Kemal Kıvanç Elgaz İnegöl Belediyespor’da
<p>Kültür Festivali Tam Manasıyla Amacına Ulaştı</p> "Kültür Festivali Tam Manasıyla Amacına Ulaştı"
<p>Alt Yapı Çalışmalarında Güç Birliği</p> Alt Yapı Çalışmalarında Güç Birliği
<p>Barış Ve Kardeşliğin Tüm Dünyada Hakim Olmasını Arzu Ediyoruz</p> "Barış Ve Kardeşliğin Tüm Dünyada Hakim Olmasını Arzu Ediyoruz"
<p>Ömrünü Tamamlamış Eski Lastikler İçin Yer Tahsis Edildi</p> Ömrünü Tamamlamış Eski Lastikler İçin Yer Tahsis Edildi
<p>Feryal Başel Tüzün İle Muhteşem Gece</p> Feryal Başel Tüzün İle Muhteşem Gece
<p>Şehrimize Her Gelen Misafir Baş Tacımızdır</p> "Şehrimize Her Gelen Misafir Baş Tacımızdır"
<p>Festival Ateşi Çarşı Merkezinde Yandı</p> Festival Ateşi Çarşı Merkezinde Yandı
<p>Yaz Kuran Kursları Futsal Turnuvası Sona Erdi</p> Yaz Kuran Kursları Futsal Turnuvası Sona Erdi

İş Yeri İhalesi (Cuma Mh. Elektrik Sk. No:4) 11/11/2016 11:32

İNEGÖL BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NDAN

1 –Belediyemize ait İlçemiz Cuma Mh. Elektrik Sk. No:4  24 ada, 10 parseldeki 18 nolu bağımsız bölüm olan işyerinin 3(Üç) yıllığına kiraya verilme ihalesi 15.11.2016 tarihinde, Salı günü saat 13;30’ da Belediye Encümen Salonunda Devlet İhale Kanunu’nun 35/a maddesi ( kapalı teklif usulü ) gereğince yapılacaktır.

2- Cuma Mah. Elektrik Sk. No:4 İnegöl 24 ada 10 parsel 18 nolu bağımsız bölüm İşyeri 3 yıllık muhammen kira Bedeli; (390.00.-TL.x36 ay=14.040,00.- TL. )14.040,00.-TL. +KDV ‘dir. Geçici Teminat Tutarı ; 421,20.-TL.’ dır.

3 – Teklifler  15.11.2016 tarihinde en geç saat 12:00’ye kadar  Emlak İstimlak Müdürlüğü (Kira Servisine) teslim edilecektir.

4 – İhaleye katılmak isteyen isteklilerden aşağıdaki şartlar aranır.

A ) İkametgâh Belgesi ( Muhtarlıktan )

B ) Nüfus Cüzdanı sureti ( Muhtarlıktan )

C ) Tebligat için Türkiye’de adres göstermek (Form ),

D) Bu şartnamede yazılı miktarda geçici teminat vermek, Borç ilişiksiz belgesi

E) Tüzel kişilerde ise, yukarıdaki şartlardan ayrı olarak, idare merkezlerinin bulunduğu yerden,

Siciline kayıtlı bulunduğu Dernekler masası, Ticaret ve Sanayi Odasından veya benzeri bir makamdan ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge ile tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsili yetkili olduklarını gösterir belgeyi vermek zorundadır.

5 – İhale ile ilgili şartname ve bilgiler mesai saatlerinde Belediyemiz Emlak İstimlak Müdürlüğü (Kira servisinden ) görülebilir. Şartname bedeli 20.00 TL’dir.